Afspraak maken

Het Team

Renée Smit

Sinds 1 april 2019 eigenaresse van Salon1693. Na jaren voor werkgevers te hebben gewerkt heb ik mijn droom kunnen na jagen. Ik ben fan van het merk Wella door dat ik hier veel getraind ben. Ik heb zelfs mee gedaan met de Wella TrendVision Award 2017 waar ik 3e ben geworden, en daar ben ik trots op. Uiterlijke verzorging interesseert mij heel erg en zo ben ik mijn kennis daarin gaan uitbreiden met nog een nagelstyliste opleiding en cursussen op het gebied van wimperstyling. Ik ben een precieze werker dus dat gepriegel is echt wat voor mij!


Loes Besseling:

Sinds oktober 2019 Werkzaam bij Salon1693. Door mijn precisie werk is elk kapsel tot op de puntjes uitgewerkt. Nadat ik al aardig wat ervaring heb opgebouwd in het kappersvak ben ik  gespecialiseerd in wenkbrauw styling. Sinds ik bij Salon1693 werk ben ik aangestoken door het nagelvirus en ben ik in opleiding gegaan om nagelstyliste te worden om zo allround aan de slag te kunnen.


Audrey Bakker:

Ik ben begonnen als junior styliste bij Salon1693 in augustus 2019. Ondertussen ben ik allround aan de slag in de salon. Doordat ik enthousiast word van uiterlijke verzorging ben ik hier helemaal op mijn plek. De afwisseling in de salon is zo leuk, zit de haar verf erin? Dan lak ik ondertussen uw nagels. In de salon is de visagie gedeelte zeker mijn domein, voor een bruiloft of andere gelegenheid sta ik voor u klaar! 


Emma:

Ik ben salon assistent bij Salon1693. U komt mij tegen op de zaterdagen en in de vakanties, na de middelbare school ga ik beginnen aan de kappersopleiding. Ik vind het erg leuk om alvast mee te kijken en te helpen met mijn collega’s.


Afspraak maken