Afspraak maken

Bij Salon1693 zijn wij gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

Kapsalon:

U kunt bij ons binnenstappen voor al uw haarwensen, van knippen tot kleuren, maar bijvoorbeeld ook opsteken voor een bijzondere gelegenheid. Wij houden doormiddel van diverse trainingen onze kennis op pijl, en zijn daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Nagelsalon:

In de salon hebben wij een aparte ruimte waar wij 2 behandelplekken hebben om gel nagels te plaatsen. Hier zijn twee verschillen tussen:

Manicure + Gel Polish:  Naast een manicure aan de natuurnagels worden de nagels gelakt met gel polish. Deze lak heeft een veel langere houdbaarheid als normale nagellak en is daardoor een ware trend!

Gel kunst nagels: bij gel kunstnagels worden de natuurlijke nagels verlengd en verstevigd met verschillende lagen gel. Hierdoor kunt u eindelijk de gewenste lange nagel mooi lang houden! Doordat de eigen nagel doorgroeit komt er uitgroei en word dat bij de nabehandeling weer aangevuld en opnieuw opgebouwd en gelakt.

In de salon is genoeg keuze uit hippe kleuren!

Sinds 2021 zijn wij trotse ambassadeur van het merk Lilly Nails en draagt de Salon een Diamond V.I.P. label.
Brow’s

Wenkbrauw styling kan deze tijd echt niet meer ontbreken, daarom hebben wij bij Salon1693 verschillende behandelingen op brow gebied.  Naast het verven en epileren, kunt u de wenkbrauwen ook laten waxxen of laten verven met Henna. Henna heeft een langere houdbaarheid van de kleur op de haartjes, deze kan tot wel 6 weken blijven zitten. En wel tot 14 dagen op de huid!

Als extra behandeling kunt u de bovenlip tegelijk laten waxxen

Lashes

U kunt bij ons uw Wimpers laten verven, maar u kunt ze ook laten liften en verven. Een wimper lift maakt de wimpers opties langer. Met verschillende vloeistoffen zorgen we ervoor dat de wimpers een andere vorm aan nemen zodat ze mooi omhoog gaan staan. Hier voelt u helemaal niets van! Deze behandeling duurt ongeveer een uur.

Visagie

Heeft u een feestje? Naast een feestelijk kapsel of mooi gelakte nagels kunt u ook terecht voor visagie. Samen met u bepalen wij wat goed past bij u wensen!


Afspraak maken